У Запорізькій ТПП презентували нову хвилю подачі заявок за урядовою програмою «єРобота»

У Запорізькій ТПП презентували нову хвилю подачі заявок за урядовою програмою «єРобота»

Стартувала чергова хвиля подачі заяв на гранти для розвитку переробних підприємств за урядовою програмою «єРобота». 4 серпня у Запорізькій торгово-промисловій палаті, а також онлайн відбулась презентація програми для підприємців – членів Запорізької ТПП і громад області. До заходу долучились понад 50-ти учасників.

На початку вебінару від імені організаторів до учасників звернувся начальник управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та внутрішньої  торгівлі Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької ОДА Максим Кучеренко:

«Я вдячний Запорізькій торгово-промисловій палаті, яка виступила співорганізатором та інформаційним партнером заходу.

На цьому тижні стартувала нова хвиля програми та на порталі «ДІЯ» відновлено можливість подачі заяв на участь. Тож ми зібрались разом, щоб проінформувати всіх зацікавлених щодо деталей участі».

Віцепрезидент Запорізької ТПП Андрій Куц зазначив, що Палата традиційно виступає інформаційним майданчиком для діалогу бізнесу і влади, сприяє залученню підприємців до участі у грантових програмах і проєктах підтримки, а також – ділимося власним досвідом:

«Запорізька торгово-промислова палата завжди Запорізька ТПП є активним учасником міжнародних програм і проєктів з 2015 року. Це стало логічним продовженням роботи, попередніх напрацювань після підписання та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, надання Україні автономних торговельних преференцій у 2014 році.

Головним чином – проєкти орієнтовані на малий і середній бізнес. Це можливості безкоштовного стажування за кордоном, компенсації витрат на консалтинг, спеціальні умови кредитування. А також – професійні комунікації на форумах, тренінгах, консультації від авторитетних українських і зарубіжних експертів».

Представник АТ «Ощадбанк» Микола Сердюков проінформував про практичні кроки щодо процедури подання заявки, надав фахові рекомендації.

Ознайомитись з презентацією:

Юрій Русанов, директор та засновник ТТХ, компанії, що спеціалізується на виробництві спорядження та одягу для військових поділився власною успішною історією участі у грантовій програмі на розвиток підприємства.

Ознайомитись з презентацією: