Виставка “Helal Expo Fair 2023”, м. Стамбул

Виставка “Helal Expo Fair 2023”, м. Стамбул

Посольство Туреччини в Україні повідомляє про проведення Торговельної Місії в рамках виставки халяльних продуктів (продукти харчування, косметичні засоби, фінанси, медіа, туризм) “Helal Expo Fair 2023” (https://helalexpo.com.tr/en/home/), яка відбудеться в Стамбулі 23-26 листопада 2023 року.
Програма Торговельної Місії передбачає проведення двосторонніх зустрічей з турецькими виробниками/експортерами відповідної продукції та відвідування виставки за кошти організаторів.

Програма проведення Торгівельної Місії (у додатку) розрахована  на 4 дні, а саме :

1. день – прибуття до Туреччини, поселення у готелі
2. день – проведення двосторонніх зустрічей з турецькими підприємцями/ відвідування виставки
3. день – проведення двосторонніх зустрічей з турецькими підприємцями/ відвідування виставки
4. день – повернення до України

Витрати на проживання у готелі, сніданок забезпечує турецька сторона, витрати на дорогу (переліт Україна-Туреччина-Україна) оплачуються безпосередньо представниками українських компаній, що прибудуть до Туреччини.

До участі у програмі запрошується представники підприємств України бажано зі знанням англійської мови (німецької чи французької), вповноважених ухвалювати рішення щодо операцій із закупівлі/імпорту товарів.

Для участі у зазначеній Програмі представникам українських компаній необхідно заповнити онлайн-форму, що знаходиться за посиланням: https://delegations.tim.org.tr/helal-expo

Звертаємо вашу увагу на те, що кінцева дата онлайн реєстрації – 03 листопада 2023 року.
Остаточне рішення щодо включення українських представників підприємств до складу торговельної місії з покриттям витрат по перебуванню в Туреччині приймає турецька сторона.З повагою,
Марина Романченко

Офіс Торгового Аташе
Генерального Консульства  Турецької Республіки в м. Одесі

Tel.  : (+38 048) 722 70 05/722 71 07