Практична консультація на тему: «Практика впровадження системи НАССР»

Практична консультація на тему: «Практика впровадження системи НАССР»

12 жовтня Запорізька торгово-промислова палата запрошує на практичну консультацію на тему «Практика впровадження системи управління безпечністю харчової продукції НАССР» для закладів освіти, які надають послуги із харчування. Початок заходу о 9.00.

Місце проведення:, Запорізька торгово-промислова палата, м. Запоріжжя, бул. Центральний, 4, в офлайн і онлайн форматах.

Цільова аудиторія: представники шкіл, гімназій, ліцеїв, інтернатів, дитячих садків, підприємств, що впроваджують систему НАССР в закладах освіти.

Експерти заходу:

– Злата Каржова, директор спеціального дошкільного навчального закладу № 36 «Дзвіночок» Запорізької міської ради Запорізької області.

– Представник Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

Цей захід – практична допомога закладам освіти щодо:

– планування, побудови та поліпшення результативно функціонуючої системи НАССР;

– розробки документації НАССР, яка буде зрозумілою для персоналу і легкою у виконанні, а контроль за її виконанням буде ефективним;

–  підтвердження виконання вимог законодавства в сфері безпечності харчових продуктів і порядку здійснення перевірок функціонування системи НАССР в закладах освіти аудиторами Держпродспоживслужби.

В рамках консультації будуть також представлені Методичні рекомендації, які містять практичні аспекти розроблення і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) відповідно до вимог українського законодавства, зразки документації з НАССР на прикладі дошкільного навчального закладу. Методичні рекомендації для освітніх закладів розроблені директором спеціального дошкільного навчального закладу № 36 спільно з представниками органу із сертифікації Глобал Сертифік і експертами Запорізької торгово-промислової палати.

Введення системи НАССР для дитячих садків і шкільних їдалень є обов`язковою умовою для гарантування  безпечного  харчування  дітей.

Участь у заході складає 900 грн. з ПДВ за одного учасника.

У вартість включено: консультації і збірник методичних рекомендацій для освітніх закладів.

Вартість Методичної збірки  – 400 грн. з ПДВ.

Захід відбуватиметься з дотриманням карантинно-санітарних вимог. Кількість учасників обмежена.

За додатковою інформацією звертайтеся до управління експертиз ЗТПП за тел. (061) 213-50-27 та/або (067) 2562348, Алла Стрюкова. Для отримання рахунку на оплату просимо Вас пройти онлайн- реєстрацію за посиланням: https://forms.gle/LTgkBoEnCpXVbD5p8