Відбулась робоча зустріч з представниками ТПП України за кордоном

Відбулась робоча зустріч з представниками ТПП України за кордоном

10 квітня експерти Запорізької торгово-промислової палати взяли участь в онлайн-зустрічі з представниками Торгово-промислової палати України за кордоном, а саме – країн Північної, Центральної та Південної Америки. Конференцію провели віцепрезидент ТППУ Валерій Король і директорка департаменту міжнародного співробітництва Анна Любима.

В умовах повномасштабної військової агресії рф співпраця з бізнес-амбасадорами системи Торгово-промислової палати набула особливого значення. Адже Україна потребує максимальної підтримки в час війни і Палата використовує усі можливі інструменти для консолідації ділових спільнот інших країн для допомоги України, згуртування бізнесу, зацікавленого в роботі з Україною, вирішення гуманітарних завдань.

Запорізька торгово-промислова палата, надаючи консультації представникам компаній – членів Палати з питань зовнішньоекономічної діяльності, також активно співпрацює з представниками Торгово-промислової палати України. Такий діалог допомагає отримати прямі та оперативні ділові контакти за допомогою закордонних палат, бізнес-асоціацій, дипломатичних установ.

Зокрема, під час онлайн-зустрічі виступили:

Міша Мігдал, представник ТПП України в США;

Ренді Перс, президент Бруклінської торгової палати, США;

Ілона Солоніна, представниця ТПП України в Республіці Домінікана;

Ніколас Вукелья Дюк, представник ТПП України в Панамі;

Віталій Мілентьєв, представник ТПП України в Канаді.

Мова йшла про налагодження координації заходів з підтримки бізнесу, комунікації з іноземними інституціями, установами та бізнес-спільнотами.

Серед важливих тем – підготовка до участі в Бізнес-форумі української діаспори, який організовує ТПП України, допомога з боку закордонних представників щодо консультування бізнесу у питаннях вимог до експорту продукції до країн їх перебування, можливості щодо організації міжнародних В2В-місій, обміну комерційними пропозиціями, реалізація гуманітарних проєктів.

Загалом мережа міжнародної підтримки України працює у 80 країнах через 93 представників ТПП.

З повним переліком ви можете ознайомитися на сайті: https://ucci.org.ua/advocacy/delegation-of-the-ucci-abroad

Контакти у ЗТПП: (050) 484-95-10, e-mail: kuts@cci.zp.ua