Представник Запорізької ТПП відтепер працює в Республіці Польща

Представник Запорізької ТПП відтепер працює в Республіці Польща

Запорізька торгово-промислова палата постійно працює над розширенням, зміцненням міжнародних контактів задля всебічної підтримки регіонального бізнесу. Одним із основних партнерів України у боротьбі з російською агресією і сильним голосом в ЄС, який підтримує євроінтеграційні плани нашої держави, залишається Польща.

Для налагодження прямих контактів між запорізькими та польськими компаніями, реалізації спільних проєктів регіональних Палат Президія ЗТПП погодила кандидатуру представника Запорізької ТПП в Республіці Польща – Петра Гончарука (рішення Президії ЗТПП від 24.05.24 р., протокол № 131).

Це дозволить надавати пряму підтримку та професійну допомогу для сприяння ефективному діловому діалогу та налагодженню комунікаційних зв’язків у реалізації нових експортно-імпортних можливостей між Польщею та Запорізьким регіоном.Спираючись на свій професійний досвід, пан Гончарук прагне зміцнювати двостороннє співробітництво між бізнес-спільнотами Запорізького регіону та Польщі. Пошук ділових партнерів та налагодження взаємовигідних бізнес-відносин є одним з найефективніших кроків для досягнення цієї мети. А також – забезпечення більш активної участі українських виробників у виставках та інших презентаційних заходах, що проводяться в Польщі.