Четвертий бізнес-форум української діаспори об’єднав українців та партнерів із 57 країн

Четвертий бізнес-форум української діаспори об’єднав українців та партнерів із 57 країн

Четвертий Форум діаспори відбувся у Києві 29 травня 2024 року у ТПП України – в рамках проєкту «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ GmbH.

Темою цьогорічного заходу стала «Роль інституцій діаспори у залученні інвестицій для відбудови України».

Під час Форуму відбулись пленарне засідання та дискусійні панелі за участі представників Міністерства економіки України, МЗС України, дипломатів, представників міжнародних організацій та проєктів, які працюють в напрямку розвитку діаспори та сприяння залучення інвестицій.

«Щоб максимально залучати наших співгромадян з інших країн світу до співпраці на користь України ми четвертий рік поспіль проводимо Міжнародні дні бізнесу та Четвертий бізнес-форум української діаспори. Сьогодні залучили до роботи українців та партнерів із 57 країн», – сказав президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков під час відкриття заходу.

У рамках Форуму відбулись пленарне засідання та дискусійні панелі за участі представників Міністерства економіки України, МЗС України, дипломатів, представників міжнародних організацій та проєктів, які працюють в напрямку розвитку діаспори та сприяння залучення інвестицій.

Організаторами стали Торгово-промислова палата України (ТПП України) та проект EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП