Тренінги для виробників косметики: 11-20 червня 2024

Тренінги для виробників косметики: 11-20 червня 2024

З 11 по 20 червня запрошуємо виробників косметичної продукції на профільні тренінги в рамках проєкту «Подолання викликів відповідності вимогам ринків: прокладання шляху до євроінтеграції​​», що реалізує Торгово-промислова палата України. Експерти Запорізької ТПП – у числі менторів програми.

З серпня 2024 року набере чинності в Україні новий технічний регламент про косметичну продукцію, який був розроблений на підставі Регламенту ЄС № 1223/2009.

Нові процедури оцінки відповідності косметики, гармонізовані з європейськими, суттєво відрізняються від попереднього технічного регулювання косметичної продукції в Україні.

Запрошуємо відповідальних виробників, які вже почали готувати документацію для підтвердження відповідності виробленої косметики вимогам України та ЄС, на безоплатний тренінг з оцінки відповідності косметичної продукції вимогам Євросоюзу.

Приєднуйтесьhttps://forms.gle/1ewBH2nzwBJPrbww7.

Експортний консалтинг для бізнесу нададуть фахівці Торгово-промислова палата України.

Уже в червні навчаємо бізнес працювати з вимогами єдиного ринку ЄС.

11, 13, 18 та 20 червня 2024 р. представники компаній під менторством експортних тренерів Торгово-промислова палата України покроково навчаться доводити відповідність косметичної продукції законодавчим вимогам з безпечності та маркування ЄС, зокрема:

  • Розглянуть застосоване до косметичної продукції законодавство
  • Визначать основні вимоги з безпечності до косметичних засобів
  • Аналізуватимуть документи, які доводять відповідність косметичної продукції вимогам безпечності
  • З’ясують, яку обов’язкову інформацію слід зазначати на пакуванні їхніх косметичних засобів

Формат роботи – онлайн.

Реалізують проєкт «Подолання викликів відповідності вимогам ринків: прокладання шляху до євроінтеграції» Торгово-промислова палата України та Харківська торгово-промислова палата.Консалтинговий супровід надається в рамках проекту, який реалізується в межах проекту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), що фінансується урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale.