Міжнародна виставка «Petra Livestock Expo 2024»: 5-7 вересня

Міжнародна виставка «Petra Livestock Expo 2024»: 5-7 вересня

Міністерство економіки України повідомляє, що за отриманою інформацією від Посольства України в Йорданії, у період з 5 по 7 вересня 2024 року у м. Амман, відбудеться міжнародна виставка «Petra Livestock Expo 2024».

До участі у виставковому заході запрошуються компанії, що працюють у сфері тваринництва, кормів для тварин, відповідного обладнання та техніки, охорони здоров’я тварин (ліки, вакцини).
Вартість 1 кв м виставкової площі становить 170 дол. США (схема розміщення стендів на виставці додається). Посольством досягнуто домовленості з організаторами виставки про надання знижок українським компаніям: знижка у розмірі 7,5% застосовуватиметься у разі участі у виставці щонайменше 5 компаній від України, знижка у
розмірі 11,5% – у разі участі у виставці щонайменше 10 українських компаній.
Беручи до уваги зазначене, просимо поширити серед потенційно зацікавлених українських суб’єктів господарювання інформацію про міжнародний захід та орієнтувати Міністерство закордонних справ щодо участі задля подальшої комунікації із йорданською стороною.

Контактна інформація організаторів виставки: e-mail: info@petra-expo.com, моб. тел.: +962 79 656 8 777.

Відповідальний за організацію згаданого заходу з боку Посольства України в Йорданії – Олексій Слука, перший секретар, oleksii.sluka@mfa.gov.ua.
Більше інформації щодо заходу можна отримати за посиланням:
http://www.petra-expo.com.

Форма для реєстрації: