Запрошуємо долучитись до опитування “Барометр бізнесу” у червні

Запрошуємо долучитись до опитування “Барометр бізнесу” у червні

Який найбільший виклик для вашого бізнесу сьогодні? Так звучить гаряче запитання місяця до лідерів українських компаній під час червневого опитування від Торгово-промислової палати України «Барометр бізнесу». Опитування підприємців відбудеться 12 червня 2024 року у верифікованих чат-ботах ТПП України Viber та Telegram. Будемо вдячні підприємцям за 2 хвилини часу на короткі відповіді.

12 червня 2024 року керівникам компаній – членам і партнерам ТПП України надійдуть повідомлення про початок опитування. Додатково запрошення на участь в опитуванні надійдуть sms-повідомленням.

Нагадаємо, що функціонал наших чат-ботів, крім опитування, дозволяє: – звернутися на Гарячу лінію ТПП України просто у чат-боті; – ознайомитися з заходами для бізнесу, відстежувати дії ТПП України з вирішення гарячих питань бізнесу; – отримувати звіти про результати опитувань.

З результатами попереднього опитування можна ознайомитися на сайті ТПП України за посиланням: https://ucci.org.ua/advocacy/barometr-biznesuМи високо цінуємо ваш час, позицію та внесок у розвиток регіону та країни!Закликаємо керівників бізнесу долучитися до опитування, щоб стати частиною важливих змін:

Чат-бот у Viber https://invite.viber.com/

Чат-бот у Telegram https://t.me/uccisurveybot

Спільнота бізнесу у Viber https://invite.viber.com/… та Telegram https://t.me/ucci_org_ua

Опитування проводиться в рамках Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і здійснюється німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.