Конференція ” Відбудова критичної енергетичної інфраструктури та системи відновлюваної енергетики”

Конференція ” Відбудова критичної енергетичної інфраструктури та системи відновлюваної енергетики”

24-27 червня 2024 року Німецько-Українська промислово-торговельна Палата  – за дорученням Федерального Міністерства економіки та енергетики Німеччини  і у співпраці з Академією відновлюваних джерел енергії (RENAC AG) –  у рамках експортної ініціативи „Енергоефективність та відновлювальна енергетика в Україні“ проводить інформаційну конференцію ” Відбудова критичної енергетичної інфраструктури та системи відновлюваної енергетики”.

Конференція відбудеться  у режимі онлайн, через систему конференц-зв’язку Zoom одночасно в Німеччині і в Україні. Мета –  продовжити процеси відбудови зруйнованої енергетичної інфраструктури,  привернути увагу українських громад, комунальних підприємств, енергетичних компаній до використання відновлювальних джерел енергії та залучити їх до співпраці з німецькими компаніями, які мають відповідний досвід з  вирішення таких проблем та реалізації успішних проектів у цій галузі.

Участь для українських підприємств – безкоштовна.

Зареєструватися можна за посиланням  https://easy-feedback.de/umfrage/1843695/ilpET5 .

Після офіційної частини та презентацій німецьких компаній у Вас буде можливість провести переговори  з німецькими учасниками за попередньою домовленістю. Просимо вказати у Вашій заявці, чи бажаєте Ви взяти участь у індивідуальних переговорах і якщо так, то яка саме фірма Вас зацікавила.  Звертаємо Вашу увагу на дотримання термінів подачі заявок.