III ФОРУМ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ – PAIH „Інтеграція – Економіка – Партнерство

III ФОРУМ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ – PAIH „Інтеграція – Економіка – Партнерство

19 червня 2024 року Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі запрошує Вас взяти участь у III ФОРУМІ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ – PAIH „Інтеграція – Економіка – Партнерство”, а також у додаткових заходах, які відбудуться 18 – 20 червня 2024 р. Окрім Форуму заплановані також нетворкінг та сесія B2B.

У програмі Форуму, який відкриють Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук та Міністр Розвитку і Технологій Республіки Польща Кшиштоф Пашик, заплановано 4 тематичні сесії:

• Євроінтеграція як шлях до модернізації та відбудови України;
• Відновлення інфраструктури України – галузевий потенціал співпраці;
• Інструменти для фінансування відбудови та залучення інвестицій в Україні;
• Місцевий та регіональний виміри відбудови України.Під час заходу буде забезпечено синхронний переклад: польська-українська-англійська.

Форма участі: онлайн.

Організатори: Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі, Міністерство Розвитку та Технологій Республіки Польща, Польсько-українська господарча палата, Національна господарча палата.
Стратегічні партнери: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Посольство Республіки Польща у Києві.Партнери: Польська Асоціація Роботодавців Будівельної Галузі, Міжнародне товариство польських підприємців в Україні, Спілка підприємців та роботодавців Польщі, Польська Академія Наук, UkraineInvest, Торгово-промислова палата України.Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена.
Важливо: приймаються лише повністю заповнені анкети. Просимо Вас перевірити правильність вказаної в анкеті адресу електронної пошти.Посилання на реєстраційну анкету:
https://www.paih.gov.pl/…/rejestracija-iii_forum…/Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, зв’яжіться з нами за електроною адресою:
odbudowaukrainy@paih.gov.plВажливо: Підтвердження участі та додаткова інформація буде надіслана в окремому листі.