Онлайн-захід «Від системи транспортування сировини до інтермодальних перевезень»

Онлайн-захід «Від системи транспортування сировини до інтермодальних перевезень»

4 липня 2024 року EU-UA Solidarity Lanes Business Matchmaking Platform та Координаційний Центр Підтримки Експорту запрошують відвідати онлайн-захід «Від системи транспортування сировини до інтермодальних перевезень: зміни та модернізація залізничного сектору для збільшення експорту та імпорту до/з ЄС».

Початок об 11:00 за київським часом

Онлайн-платформа Zoom

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/MHpypUAbijArfc3aA

Залізнична транспортна інфраструктура України має вирішальне значення для її економіки, особливо в період війни для експорту сировини та товарів до Європейського Союзу.

Оскільки Україна прагне збільшити свій експорт до ЄС, необхідна низка змін та модернізації залізничної транспортної системи. Ці зусилля включають вдосконалення системи транспортування сировини та впровадження інтермодальних транспортних рішень, збільшення пропускної спроможності за рахунок змін у сполученнях та рейках, а також збільшення рухомого складу для перевезення зерна. Ключові зміни та модернізаційні ініціативи, необхідні для покращення залізничної транспортної інфраструктури України, сприятимуть збільшенню експорту до ЄС та стануть альтернативою морським перевезенням, які є досить завантаженими.

Основними цілями заходу є

– ознайомити учасників з України та ЄС з основними тенденціями та змінами в залізничній транспортній інфраструктурі, які призведуть до збільшення обсягів залізничних перевезень;

– описати процес модернізації залізничних колій в Україні;

– ознайомити з основними тенденціями та правилами впровадження інтермодальних перевезень.