Держпродспоживслужба та Агентство харчових продуктів Республіки Сингапур підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері безпечності харчових продуктів. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Документ передбачає зміцнення всебічного розвитку двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Республіки Сингапур з метою сприяння взаємної торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту.
У Меморандумі сторони підтвердили намір сприяти розширенню двосторонньому співробітництві в галузі контролю, профілактики та ліквідації хвороб тварин відповідно до Кодексу охорони здоров’я наземних тварин Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ВООЗТ).
Як зазначено, документ сприятиме зміцненню двостороннього співробітництва між Україною та Республікою Сингапур, спрямованого на забезпечення продовольчої безпеки, а також диверсифікації ринків збуту та консолідації зв’язків між обома країнами.