Обладнання для забезпечення резервного енергоживлення від компанії Green System

Обладнання для забезпечення резервного енергоживлення від компанії Green System

Як забезпечити своєму житлу або комерційному приміщенню резервне енергоживлення швидко і доступно? Член Запорізької торгово-промислової палати – компанія Green System пропонує два варіанти рішень:

  1. Джерело безперебійного резервного живлення HOME ENERGY STORAGE.Така пропозиція є рішенням для резервного живлення квартир, невеликих офісів у разі відключень або аварій у мережі.Система працює в такий спосіб. Коли є електроенергія від мережі, акумуляторна батарея заряджається, ви в нормальному режимі користуєтеся електроенергією.Як тільки мережа зникає, автоматично відбувається перемикання на резерв від HOME ENERGY STORAGE.Таким чином, навіть, якщо у Вас на сьогодняшній день немає можливості для будівництва сонячної станції, Ви будете захищені від можливих аварійних відключень енергоживлення.

2. З елементів старих батарей ми розробили акумулятор Home Energy Storage Second life, який Ви зможете використати для резервного живлення своєї оселі, офісу тощо.Цей акумулятор професійно зібраний з елементів тягової батареї електромобіля Nissan Leaf та адаптований під сонячні інвертори на 48 В.На виході ви можете мати накопичувач на Li-on елементах ємністю від 10 до 15 кВт*г, який у парі з інвертором забеспечить резервне живлення вашої оселі чи офісу у разі аварійних відключень електроенергії.До речі, в кожному варіанті є можливість, за бажанням, приєднати сонячні панелі для автономності енергоживлення Вашого домогосподарства або бізнесу.

Отримати консультацію можна за телефонами:

0676120309

0503417708

Запоріжжя, бул.Парковий, 1а