Представники Запорізької ТПП беруть участь у роботі Ради підприємців міста

Представники Запорізької ТПП беруть участь у роботі Ради підприємців міста

8 серпня представники бізнес-спільноти, громадських організацій та органів влади Запоріжжя обговорили нагальні питання розвитку міста під час засідання Ради підприємців під головуванням секретаря Запорізької міської ради Регіни Харченко.

Запорізьку ТПП на зустрічі представили віцепрезидент Андрій Куц, керівники компаній – членів Палати.

Розглянули широке коло питань: від правил благоустрою території міста та впровадження нової естетики міського простору до створення сприятливих умов для покращення бізнес-клімату Запоріжжя.

Окремо приділили увагу Коду міста, який був затверджений у Запоріжжі у 2019 році. Він містить низку вимог до вигляду зовнішньої реклами, малих архітектурних форм, фасадів будинків та іншого.

Також члени Ради розглянули інші питання, які хвилюють запорізький бізнес. Учасники озвучили свої пропозиції щодо заходів, які місто може впровадити для допомоги малому та середньому бізнесу. Було прийняте рішення опрацювати їх, вивчити з урахуванням досвіду інших міст України.

Домовилися про наступну зустріч, яка буде присвячена розгляду Національної стратегії доходів, а саме її впливу на підприємництво та наповнення місцевих бюджетів регіону.