ТОВ Науково-виробнича фірма “СВЕДА, ЛТД” – провідне підприємство з виробництва електронних промислових ваг і дозаторів в Україні

ТОВ Науково-виробнича фірма “СВЕДА, ЛТД” – провідне підприємство з виробництва електронних промислових ваг і дозаторів в Україні

ТОВ Науково-виробнича фірма “СВЕДА, ЛТД” – член Запорізької ТПП – є одним з провідних підприємств з виробництва електронних промислових ваг і дозаторів в Україні. Зокрема, нещодавно виконані замовлення для підприємств Волинської, Кіровоградської, Київської, Полтавської, Черкаської областей.

Для підприємства Кіровоградської області фірмою «Сведа, Лтд» виготовлені бункерні ваги для сипких продуктів СВЕДА ВБА-250-Е-100.    

Особливості бункерних ваг даної модифікації:

– Ваги універсального призначення;

– Управління заслінками за допомогою електроприводу;

– Можливість експлуатації як усередині приміщення, так і на відкритому повітрі;

– Пилозахисні кришки;

– Цілодобовий безперервний режим роботи;

– Надійні вузли та комплектуючі європейських постачальників;

– Проста експлуатація без складних налаштувань і меню;

– Оперативне встановлення, налагодження і запуск в роботу;

– Зв’язок з АСУ підприємства і офісом власника.

 Більш детально з бункерними вагами для різних сипких та рідких продуктів Ви можете ознайомитись на сайті: https://sweda.com.ua/product-category/bunkerni-vagi/ або звертайтеся за консультацією до спеціалістів підприємства: 067 614 53 10 (viber, telegram, whatsapp).

Більш, ніж 30-річний досвід виробництва промислових ваг та дозаторів фахівцями фірми виготовлено, поставлено і успішно експлуатується вагове обладнання для підприємств 19 країн світу.

Обладнання, що випускається, розроблено на сучасних принципах ваговимірювання, із застосуванням надійних тензодатчиків і електронних комплектуючих провідних світових виробників. Всі вироби проходять кліматичні і механічні випробування, відповідають вимогам експлуатації в промислових умовах.

За матеріалами сайту https://sweda.com.ua/