15 – 17 березня 2022: навчання для замовників публічних закупівель

15 – 17 березня 2022: навчання для замовників публічних закупівель

15 – 17 березня Запорізька торгово-промислова палата запрошує на навчання  спеціалістів установ, організацій, підприємств, на яких поширюється законодавство в сфері публічних закупівель.

Курс буде корисним для фахівців – уповноважених осіб та/або службових (посадових) осіб, які безпосередньо займаються плануванням закупівель, організацією і проведенням процедур закупівель/спрощених закупівель, звітуванням щодо укладених договорів, у 3-денному навчанні, в програму якого включені аспекти чинного регулювання сфери публічних закупівель. Нагадуємо, що за порушення законодавства зазначеної сфери уповноважені особи замовників, службові (посадові) особи замовників, керівники замовників несуть відповідальність згідно з законами України, зокрема, у вигляді адміністративного стягнення від 100 до 10000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (в залежності від виду правопорушення) відповідно до статті 16414 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Заняття проводять фахівці-практики в сфері публічних закупівель та представники Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Вартість навчання складає:  1900,00 грн з урахуванням ПДВ

Учасники заходу після навчання отримують сертифікат

Крім того, Запорізька торгово-промислова палата пропонує консультаційні послуги у сфері публічних закупівель на комерційній основі:

  • повне супроводження процедур закупівель/спрощених закупівель;
  • розробка тендерної документації або її експертиза щодо відповідності законодавству;
  • розробка документів щодо діяльності уповноваженої особи/тендерного комітету;
  • перевірка документів по проведеним раніше процедурам закупівель;
  • індивідуальні консультації, інформаційна та методична допомога, правова підтримка.

Місце проведення: ЗТПП, бул. Центральний, 4. Навчання буде проводитися з дотриманням санітарних вимог, які встановлені на час дії карантину

Телефони для довідок: 050-668-62-24, 098-872-29-62,  personal2@cci.zp.ua