86-а Міжнародна універсальна виставка в м.Салоніки TIF 2022

86-а Міжнародна універсальна виставка в м.Салоніки TIF 2022

Консульство України в Салоніках інформує про те, що в період з 10 по 18 вересня 2022 року. в м. Салоніки проходитиме 86-а Міжнародна універсальна виставка TIF 2022.

Міжнародна універсальна виставка є найбільшим виставковим заходом в Греції і на Балканах. Щороку участь у виставці беруть понад 1500 учасників з близько 50 країн світу, які представляють свою продукцію в таких галузях як енергетика, сільське господарство, аерокосмічна, машинобудування, харчова, будівництво, інформаційні технології, легка промисловість, туризм тощо. Виставка проходить в 16 павільйонах на території понад 60 тис. кв. м. Традиційно участь у відкритті виставки беруть Прем‘єр-міністр Греції  та члени грецького уряду.

На думку Консульства, участь українських підприємств у зазначеній виставці стала б важливим чинником у справі розвитку українського експорту до Греції і сприяла б налагодженню прямих ділових контактів з грецькими та іноземними партнерами.

У цьому зв’язку Консульством було проведено зустрічі з керівництвом виставкового центру HELEXPO, яке висловило готовність надати на безкоштовній основі площу для українського стенду (за виключенням вартості облаштування стенду).

У разі зацікавленості в участі просимо звертатися до Управління організаційної роботи і міжнародних відносин Запорізької ТПП
за тел. (050) 484-11-97, e-mail: oso@cci.zp.ua.