ДУ “Офіс із залучення та підтримки інвестицій” оголошує відбір бізнес-проєктів

ДУ “Офіс із залучення та підтримки інвестицій” оголошує відбір бізнес-проєктів

Державна установа «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (далі – Ukraineinvest) повідомляє про пошук інвестиційних проєктів:
“З метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проєктів, що сприятимуть відновленню економіки України, UkraineInvest розпочав пошук інвестиційних проєктів. Імплементація таких проєктів може стати невіддільною складовою процесу відновлення в частині розвитку підприємництва та залучення українського бізнесу в регіональні та глобальні ланцюги постачання.
Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі.

Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проєктів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України. Проєкти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні”.
Онлайн-форма опитувальника доступна за посиланням: https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9

відкрита для заповнення до 10 вересня (контактна особа щодо питань збору проектів – Оксана Ткачук, в.о. керівника Управління залучення та супроводження Установи oksana.tkachuk@ukraineinvest.gov.ua)
Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3QgpuqK.