Виставка досягнень медицини та медичної техніки Medbaltica 2022 (м. Рига)

Виставка досягнень медицини та медичної техніки Medbaltica 2022 (м. Рига)

Представник Торгово-промислової палати України в Латвії, голова правління «Торгового дому Україна» Олександр Петров запрошує профільні компанії взяти участь у роботі Національного стенду України у рамках виставки досягнень медицини та медичної техніки Medbaltica 2022, яка відбудеться 1-3 грудня 2022 р. у м. Рига. Організаторами стенду виступають Посольство України у Латвійській Республіці, Торгово-промислова палата України (Представництво в Латвії) та «Торговий дім Україна».

Medbaltica 2022 (https://www.bt1.lv/medbaltica/ ) – найбільша медична виставка регіону, у якій традиційно беруть участь країни Балтійського регіону, Скандинавії, Центральної та Східної Європи. З метою розширення асортименту та пошуку нових напрямків спеціалізації, Medbaltica відвідують фахівці профільної галузі у пошуках нових постачальників та технологій.

Участь у рамках Національного стенду України є безкоштовною.

Заявку на участь необхідно направити до 17 листопада 2022 р. на електронну пошту info@thukraina.com, рекламну продукцію для розміщення на стенді (доставка у м. Рига) – до 1 листопада 2022 р.

Відправлення та отримання рекламної продукції узгоджуються в робочому порядку.

Контактна особа:

представник ТПП України у Латвії Олександр Петров, тел. +371 29719220 (WhatsApp, Viber, Telegram).

За результатами участі у виставці, «Торговий дім Україна» сприяє розвитку та зміцненню отриманих ділових контактів, а також інші послуги з виходу на ринок Європейського Союзу (адаптація товарів та послуг для ринку ЄС, сертифікація продукції та виробництва, реєстрація торгових марок та ін.) Докладніше з діяльністю «Торгового дому Україна» Ви можете ознайомитись на сайті – www.thukraina.com