ТПП України та Українська асоціація зовнішньої політики уклали спільний план дій із розширення міжнародної підтримки України

ТПП України та Українська асоціація зовнішньої політики уклали спільний план дій із розширення міжнародної підтримки України

Торгово-промислова палата України та Українська Асоціація зовнішньої політики 13 жовтня 2022 року підписали угоду про співпрацю.

Участь у заході взяли президент ТПП України Геннадій Чижиков, президент Української Асоціації Володимир Хандогій, представники регіональних ТПП та члени Асоціації.

Меморандум про партнерство та співпрацю є спільним планом дій із розширення міжнародної підтримки України.

«Об’єднуємо зусилля, що якогомога більше міжнародної уваги привернути до України. ТПП активно працює із іноземними партнерами. За останні місяці ми провели понад 300 міжнародних заходів у координації з МЗС. Колосальний потенціал і досвід експертів Української Асоціації зовнішньої політики посилить нашу роботу із підтримки українського експортера», – наголосив Чижиков.

Сторони угоди вважають пріоритетним завданням розширення міжнародної підтримки України, зокрема в економічній та військово–технічній сфері, її збройних сил, ділового співробітництва, волонтерського руху, а також зовнішньополітичного і зовнішньоекономічного курсу в умовах агресії російської федерації проти української держави, посилення санкційного режиму проти агресора, участь у міжнародних зусиллях, спрямованих на проголошення Росії державою–спонсором тероризму.