Бізнес-тур на Прикарпаття для підприємців, які працюють в галузі легкої промисловості

Бізнес-тур на Прикарпаття для підприємців, які працюють в галузі легкої промисловості

Тривають тематичні бізнес-тури Івано-Франківською областю у рамках проєкту «Розвиток бізнес-сектору України». Протягом півроку має відбутись 8 таких бізнес-турів для представників малого та середнього бізнесу з Запорізької, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Житомирської, Одеської та Чернігівської областей.

Запорізька торгово-промислова палата разом зПроєктом «Розвиток бізнес-сектору України» пропонує представникам бізнес-спільноти Запорізького регіону взяти участь у черговому турі проєкту бізнес-обмінів «Легка промисловість» для обміну досвідом та представлення кращих бізнес-практик для діючих бізнесменів та тих, котрі розглядають можливість початку власної справи.Організатори цих поїздок – Івано-Франківська торгово-промислова палата у співпраці з ТПП усіх регіонів-учасників проєкту, який реалізовується за підтримки американського фонду USAID.

Тур відбудеться 27 жовтня 2022року.

Головною ідеєю проекту є розвиток малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській та Одеській областях шляхом налагодження особистісних бізнес-контактів підприємців та тиражування кращих бізнес-практик. Торгово-промислові палати об`єдналися заради своїх підприємців, щоб вони мали можливість отримання нових знань, інформації та налагодження особистих зв’язків між бізнесами України, , що стане поштовхом до співпраці, запуску нових бізнесів, розробки спільних продуктів, формуванню нових ринків для збуту продукції та реалізації великих міжрегіональних проектів в майбутньому.

Проєктом покриваються всі витрати на проїзд та проживання. Детальні умови додаються. Кількість місць обмежена.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 050-484-11-97 або електронною поштою: oso@cci.zp.ua, Ксенія Нагорна

Програма туру “Легка промисловість”